Jij kunt straks altijd gelijk antwoord geven in het Spaans?

Start vandaag en doe Gratis mee op donderdag 1 november 2018 om 19:30 uur met de LIVE Spaanse Les. Dan oefenen we les 1 t/m 10 in ons Online Klaslokaal.

Herken je dit? Iemand begint in het Spaans tegen je te praten, oh jee, wat nu? Ik wil gewoon gezellig een kletspraatje kunnen maken in het Spaans. Mijn boodschappen regelen, van alles kunnen vragen. Zelf naar de dokter gaan. Eigenlijk alles moeiteloos kunnen regelen in het Spaans. En misschien heb je al eens een poging gedaan om Spaans te leren, maar toen verdwaalde je in de grammatica en het huiswerk. Dat gaat NIET meer gebeuren. Ik heb voor jou de oplossing

Jij wilt gewoon niet te moeilijk, maar Snel & Makkelijk Supergoed Spaans praten.

Ik had dit 22 jaar geleden ook. Ik baalde dat ik niet fatsoenlijk boodschappen kon doen of met de buurvrouw een praatje kon houden in het Spaans. Ik wilde graag wonen & werken op Mallorca. Dus ik heb snel en makkelijk Spaans geleerd in 4 maanden en dat gun ik jou ook. Over maximaal 4 maanden kun jij relaxed antwoord geven in het Spaans, de boodschappen regelen. De weg vragen, een overnachting regelen. En gezellig kletsen in het Spaans, de basis uiteraard.

 • En dat heb ik voor jou. Ik leerde Spaans in 4 maanden en vond een coole baan met Spanjaarden. Jij kunt straks relaxed antwoord geven in het Spaans. Wat vragen, je eigenlijk op een makkelijke manier verstaanbaar maken in het Spaans. Supercool toch.

In 2015 plaatste ik mijn kinderen in dezelfde situatie. Wij gingen met het gezin in Spanje wonen, en zij spraken geen woord Spaans.
Ze leerden het ook supersnel en zo ben ik mijn lesmethode gaan maken:

 • Alles waarvan ik dacht, hé dat heb je vaak nodig in de Spaanse praktijk daar maakte ik een supergoede en leuke les van.
 • Met de Beginners- & Semi gevorderden heb je dus alles wat je nodig hebt om snel en makkelijk Spaans te leren.

Je bent toch niet goed als je kiest voor jaren Spaans leren. Dus je kiest voor moeilijke grammatica. Het kan ook heel makkelijk. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld, maar wel correct uiteraard.

Voor jou heb ik de ingewikkelde Spaans grammatica super simpel gemaakt. Met deze 4 eenvoudige tijden ga jij eenvoudig en snel Spaans praten. Als Nederlander in dezelfde situatie 22 jaar geleden, weet ik toch precies wat nou zo moeilijk is voor ons en ook wat jij wel nodig hebt.

Daarbij is de cursus heerlijk online, kun je elke leuke Spaanse video zo vaak bekijken als je wilt en kun je het in je eigen tempo afmaken.
En krijg je altijd mijn  hulp en die van de Besloten Facebook Groep (als je wilt). Zo leuk.

Maar omdat ik merk dat mensen wel graag enige persoonlijke begeleiding krijgen gaan we op donderdag 1 november via een LIVE Spaanse Les voor leden even les 1 t/m 10 doornemen. En de opname komt te staan in onze Besloten Facebook Groep.

Jij leert gegarandeerd Snel & op een Makkelijke manier Spaans door mijn unieke lesmethode!

Relaxed Spaans leren, in je eigen tempo.

Wat krijg je van mij
Jij spreekt de basis Spaans in 16 weken.

Inhoud Beginners Cursus: Beleef je Spaanse Leven

(31 megacoole Spaanse video’s / je kunt gelijk meelezen en met de uitspraak erbij / leuke testen en luisterspellen en enige begeleiding)

 • Online, dus heerlijk relaxed in je eigen tempo.
 • Levenslang toegang tot de leuke lessen.
 • Altijd mijn hulp en die van de Besloten Facebook Groep.
 • 31 supercoole lessen, wat precies, scroll even naar beneden.
 • Podcasts (audio’s) met extra grammatica uitleg
 • Minimaal 31 testen & een aantal luisterspellen.
 • Doe 2 Spaanse lessen per week (10 minuten per dag)en je haalt je doel in 4 maanden. Wil je sneller? Dan doe je gewoon meer lessen.

Wie kan jou beter helpen dan ik. I have been there, ik was daar ook en je gaat precies leren wat je nodig hebt. En wij zijn er om te helpen. Maak daar gebruik van. Dat krijg je bij geen enkele online cursus er zomaar bij.

Dit alles voor € 177, de investering in jezelf en dan spreek jij Spaans over 4 maanden.

En je krijgt er nog onze hulp bij ook.

Al 600 mensen ging je voor. Het is dan ook superleuk in onze Besloten Facebook Groep met gelijkgestemden (als je dat wilt). De LIVE Spaanse Trainingen zijn ALTIJD het allerbeste wat je er bij kunt doen, maar dat kan altijd later, mocht het je niet alleen lukken.


Zomaar een mening van cursisten:

Inge uit Albatera: Na al twee andere cursussen Spaans te hebben gedaan, ben ik bij Cintha terecht gekomen! Jammer dat ik haar niet eerder “ontdekt” heb dan zou ik al veel verder geweest zijn… Ben nu zelf een maandje bezig en vindt het super leuk (de andere cursussen waren saai en dan ben jezelf ook niet gemotiveerd ) Cintha is super enthousiast en de lessen zijn heel duidelijk en vooral ook praktisch. Veel herhalingen en leuke weetjes over Spanje! Een aanrader voor iedereen…

Rita Droste-Heijm 
uit De Kwakel schreef
Wat een leuke cursus Spaans! Heb al eerder een cursus gedaan, maar ben na een winterseizoen afgehaakt. Cintha doet het op een geheel andere manier. Dit is voor mij de beste cursus tot dusver. De altijd leuke video filmpjes, haar live uitzendingen en haar inzet. Super!


Yola: Hola, Ik wou even zeggen dat je de lessen van Cintha gewoon moet doen! Je zal er geen spijt van hebben, en je na een tijdje zal je je afvragen hoe ze het allemaal voor elkaar krijgt . De lessen zijn supermakkelijk te begrijpen, je leert het zo snel. Je kan altijd bij Cintha terecht met je vragen, en krijgt heel snel antwoord! Komt er nog bij dat ze steeds goedgezind is, en altijd klaar staat om te helpen! Superleuk om te doen, en eigenlijk best verslavend. Probeer het gewoon en voor je het weet, spreek je beter Spaans dan dat je ooit gedacht zou hebben!!

Emiel Boschman: Ik ben ongeveer een tweetal weken bezig met de A cursus van Cintha en ben blij verrast dat er zoveel dingen blijven hangen. Ik studeer namelijk niet zoveel en toch gaat het vlotjes. Ben gisteren naar de kapper geweest en kon al in het Spaans zeggen hoe ik het wilde. Ik heb er met deze lesmethode een heel goed oog op dat Spaans praten me ook echt gaat lukken.

Jij spreekt over maximaal 4 maanden Spaans:

 • Jij kunt straks een hotel/camping overnachting boeken.
 • Jij kunt hulp vragen.
 • Bij les 4 leer je al een gezellig gesprekje voeren, hoe cool is dat.
 • Jij kunt kortingen bedingen, dan heb je jouw cursuskosten al weer terugverdiend.
 • Je kunt de weg vragen en heel Spanje rondreizen.
 • Natuurlijk ga je ook leren winkelen en boodschappen doen in het Spaans.
 • Eten en drinken is van levensbelang dat vind je al bij les 7 & 8.
 • Je kunt een praatje maken over het weer en je familie.
 • Je kunt heerlijk op het terras zitten, bestellen wat je wilt, want je beschikt over de juiste uitspraak en woordenschat.
 • Natuurlijk kun je tellen en betalen, pff dat laatste moet helaas ook.
 • De maanden, dagen van de week en data leer je natuurlijk ook.
 • Je weet van alles over het huis.
 • Eigenlijk kun je alles vertellen, zelfs de kleuren en wat voor kleding je aan hebt of wilt kopen.
 • En je kunt alle zinnen zeggen in de tegenwoordige tijd. Natuurlijk komt er nog iets meer grammatica aan te pas. Want je moet wel supergoede Spaanse zinnen kunnen maken. En dat leer je dus ook allemaal met Cursus A. Beleef het Spaanse leven.
 • Je kunt natuurlijk helemaal zelf je tempo bepalen. Ik heb ook al resultaten gezien van cursisten die in 3 maanden tijd een steengoede Spaanse basis neerzetten.

Hoe geweldig is dit? Dit vind je nergens. Snel & Makkelijk Spaans leren wat je in de Praktijk nodig hebt.

Start maar gauw met Spaans

Hoe super is het als je straks:

 • Je alles kunt regelen wat je nodig hebt.
 • Je ineens kunt praten met 500 miljoen mensen meer op deze aardbol
 • Je hierdoor geweldige reizen hierdoor kunt beleven.
 • Op je curriculum vitae komt te staan dat je Spaans spreekt.
 • Het maakt je leven een stuk leuker en makkelijker.

Nog vragen? Stuur je berichtje naar: info@supergoedspaansleren.nl

Veel gestelde vragen:


Ik ben al oud, kan ik wel een taal leren op mijn leeftijd?

Jaaa mijn moeder begon op haar 72ste met mijn cursus en leerde alles megasnel, omdat ik heel veel herhaling in heb gebouwd. Er zijn herhaallessen, toetsen, oefeningen. Hierdoor leert iedereen van 17-77 jaar het supersnel. Hoewel ik er ook een cursiste van 84 jaar is, die ook geweldig Spaans leert.

Ik ben niet zo snel, kan ik de cursus wel volgen dan?

Je kunt de Online cursus geheel in je eigen tempo en tijd doen. Heerlijk relaxed thuis vanaf je eigen computer. Je krijgt levenslang toegang tot de lessen. Het enige wat je nodig hebt is internet en een tablet/laptop. Sommigen doen het zelf op hun mobiele telefoon.

Ik ben totaal niet technisch en opgegroeid met computers, lukt dit wel?

We hebben een nieuwe cursuswebsite gebouwd. Deze is voor eind januari online. Alles zal veel makkelijker, sneller en eenvoudiger gaan. Daarbij wij zijn er ALTIJD om te helpen, gewoon rustig beginnen, even wennen. Komt vanzelf allemaal goed.

Ik heb geen tijd?

Geen tijd is meestal geen prioriteit. Plan 2 lessen in je agenda per week, hooguit anderhalf uur. Dan heb jij over 4 maanden een geweldige Spaanse basis in je pocket. Stel een deadline en je haalt het. Ik heb zelfs cursisten gehad die in 3 maanden alles leerden.

Dat kan helemaal niet Spaans leren in 4 maanden

Het bewijs heb ik van mijzelf en van mijn cursisten. Door de leuke, duidelijke lesvideo’s en het feit dat ik ontzettend veel herhaling ingebouwd heb onthoudt je het veel sneller. Daarbij zeg ik tegen iedereen schrijf op wat belangrijk is voor je. Hierdoor gebruik je vele zintuigen waardoor je sneller onthoudt.

Het kan zelfs nog sneller, in 12 weken. Als je kiest voor BOOTCAMP Spaans

De oh zo gecompliceerde Spaanse grammatica houd ik eenvoudig. Met 4 grammaticale tijden kun jij prima Spaans spreken. Je maakt correcte Spaanse zinnen, maar wel een stuk makkelijker.

Spaans praten doen we in de Besloten Facebook Groep als je wilt, daar leer je helemaal veel van. Maar dat mag je natuurlijk zelf kiezen of je dat wilt doen.
En je leert wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk. Spaans leren in 4 maanden lukt, het kan zelfs nog sneller, maar je moet er wel tijd in stoppen natuurlijk. Ik heb cursisten die zeggen, ik probeer al 20 jaar Spaans te leren, maar nu met Cintha lukt het me pas. Hoe cool is dat. Daar doe ik het voor. Dat is toch geweldig.

De cursus Beginners & Semi-gevorderden staan gelijk aan 3 jaar klassikaal Spaans bij een standaard lesmethode!
Je bent hier op de juiste plek om ALLES wat je nodig hebt in 6 maanden te weten.

Doe je mee?
We hebben ook een superleuke besloten Facebook Groep. Daar kun je al je vragen stellen, maar ook Spaans praten als je wilt. Op die manier leer je heel goed Spaans spreken. De bedoeling is ook dat je fouten maakt, want daar leer je toch alleen maar van. En je zult zien hoe lief iedereen altijd reageert op de video’s.

Over 16 weken weet je echt al heel veel in het Spaans, dat krijg je nergens

Gelijk starten met Spaans leren?

Ik nodig je van harte uit op onze cursus-pagina!

Boat Harbor In Ciutadella In A Balearic Isl Spain