Van online beginnerscursus tot taalreis. De lesmethode is uniek, gezellig en praktijkgericht!

Het korte verhaal achter de lessen

“Hola” en “dos cervezas por favor” dat weten we allemaal wel, maar hoe gaaf is het om écht Spaans te praten. En alles zelf te kunnen regelen in het Spaans. En misschien heb je wel eens geprobeerd om Spaans te leren, maar verdwaalde je in de grammatica en het huiswerk. Nu is het anders!

Voor veel mensen is het een droom om Spaans te leren op een makkelijke manier en nu is dat mogelijk op een snelle, superleuke- en gezellige manier!

Wij laten jou het Spaanse Leven Beleven, en je leert alleen wat je in de praktijk nodig hebt en op een leuke manier in je eigen tempo & omgeving, maar wel met de hulp en gezelligheid van je mede-cursisten, wie wil dat nou niet! Sinds dit jaar (2018) bieden we ook LIVE Spaanse Lessen in combinatie met Online lessen. En dat werkt geweldig. Mooi om het Spaans te oefenen, vragen te stellen en een stok achter de deur.

De meestgestelde vragen over onze cursus Spaans:

Wij hebben de meest gestelde vragen voor jou beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan gerust een berichtje naar info@supergoedspaansleren.nl!

V: Ik heb al eens een poging gedaan om Spaans te leren, maar verdwaalde in de grammatica en het huiswerk. Waarom lukt het nu wel?
A:
 Dit hoor ik echt ontzettend vaak, en ook van mijn cursisten dat mijn cursus zo fijn is, omdat ik het echt simpel houd. Je gaat gewoon makkelijk maar correct Spaans praten met 4 tijden. En je leert alleen wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk.

V: Hoelang kun je de cursus Supergoed Spaans Leren volgen.
A: Je kunt de cursus volgen zolang jij nodig hebt, dus onbeperkt beschikbaar. De cursus blijft online staan. Dus heerlijk in je eigen tempo kun je aan de slag en ik ben er altijd om je te helpen.

V: Ik kan niet zo goed leren, is de cursus dan wel geschikt voor mij?
A: Het belangrijkste is dat je kunt horen. Maar omdat elke les 6x herhaalt wordt leer je het vanzelf. Je hoort, ziet, schrijft, zoekt op en herhaalt. Dat werkt bij echt iedereen van 10 tot 84 jaar.

V: Ik heb een druk leven, dus het lukt mij niet.
A: Je kunt de lessen heerlijk in je eigen tempo en op een relaxte manier volgen. Je kunt in je eigen tempo aan de slag, maar wel met mijn hulp en die van de Besloten Facebook Groep.

V: Wat voor soort Spaans gaan we leren?
A: Je leert Castellano, dat is algemeen beschaafd Spaans. Je kunt je daarmee verstaanbaar maken met 500 miljoen inwoners op deze aardbol. Dus ook in Zuid – Amerika. Leuk toch?

V. Waarom is jouw lesmethode zoveel beter?
A: Mijn lesmethode is volledig gebaseerd op de praktijk, zoals ik 22 jaar geleden Spaans heb geleerd en zoals mijn kinderen afgelopen jaar Spaans hebben geleerd. Het gaat niet volgens lesboekjes. Nee het is gebaseerd op het feit hoe je een taal zou moeten leren, dus eerst horenbegrijpenzienpraten en daarna schrijven. Gewoon wat je nodig hebt in de Spaans praktijk. En ik houd de grammatica makkelijk voor je.

V: Ik heb al eens een cursus Spaans gevolgd, is dit niet te makkelijk voor mij?
A: Bij mijn huidige cursisten heb ik een groot aantal mensen die al eerder Spaans hebben gevolgd, maar dat is volgens een traditionele lesmethode die gericht is op grammatica. Ik leg de nadruk op de uitspraak, op makkelijk Spaans praten en op de praktijk. Alles wat je nodig hebt vind je in deze cursus, die gelijk staat aan 3 jaar klassikaal Spaanse les.
Dus in het begin kan het inderdaad makkelijk zijn, maar herhaling is nooit verkeerd. Bij mij leer je al gauw zinnen vormen en als jij video’s durft te plaatsen in de Besloten Facebook Groep dan moet je eens zien hoe snel je Spaans gaat praten.
Je kunt ook starten met Gevorderden: Supergoed Spaans Praten, maar dan moet je basis echt wel goed zijn. Als dat zo is mail mij jouw vragen via info@supergoedspaansleren.nl

V: Ben ik straks nog extra geld kwijt voor de cursus?
A: Nee alles is inclusief. Je hoeft geen dure boeken aan te schaffen. Het enige dat je nodig hebt is internet en een schrift met een pen. Natuurlijk zijn er wel hulpmiddelen die je aan kunt schaffen, maar dat is zeker niet verplicht. Dat zijn extraatjes

V. Hoe werkt de cursus? 
A: Als jij een cursus hebt aangeschaft en betaald dan krijg je toegang via https://cursus.supergoedspaansleren.nl/ daar volg jij de cursus.
Je kunt dus heerlijk in je eigen tempo wanneer jij dat wilt de lessen volgen. Je kunt eenvoudig online vragen stellen in de Besloten Facebook Groep. Aan alle kanten word je geholpen. Ik adviseer wel: Plan een vaste dag in de week in om de Spaanse lessen te volgen, want anders heb je zo gauw een grote achterstand.
Het juist zo leuk is om in maximaal 6 maanden Spaans te kunnen spreken.

V: Ik heb weinig zelf discipline, hoe ga ik de cursus ooit afmaken?
A: Van mijn huidige cursisten hoor ik dat de cursus zo leuk is dat het geen moeite kost om de lessen te volgen. De lesmethode is natuurlijk op de praktijk gebaseerd en heel ontspannen. Maar je moet natuurlijk wel de video’s gaan bekijken. Je kunt naast de groepslessen ook LIVE Spaanse Lessen aanschaffen. Dan weet je zeker dat je gegarandeerd Spaans gaat leren, want dan zijn WIJ jouw MEGA STOK achter de deur. Of je kiest voor de online lesmethode Privéles

V: Ik heb geen zin om een aantal maanden over een cursus Spaans te doen. Heb je wat anders voor mij?
A: Jazeker, je kunt Privé les Supergoed Spaans Leren volgen. Dat is een maandcursus en dan kun je zelf de onderwerpen bepalen, maar ook natuurlijk gewoon Spaans leren in jouw tempo.
Of je kunt hierheen komen om Spaans te leren tussen de Spanjaarden in 7 dagen. Dat is mega-leuk. Voor meer informatie mail mij op info@supergoedspaansleren.nl

V: Ik kan toch ook Spaans leren met behulp van gratis apps?
A: Jazeker dat kun je doen en daar leer je zeker wat van. Maar bij mijn cursus heb je een logische les-opbouw gebaseerd op de praktijk. We beginnen bij de basis en gaan steeds een stapje verder, totdat je GEVORDERD bent, want deze cursus is zo veelzijdig dat je gelijk alles leert, alles lessen inclusief de modules dat staat voor 3 jaar klassikaal Spaanse les. Mijn lesmethode is echt anders en op een leuke & ontspannen manier leer je Spaans. De gratis apps kun je gebruiken voor extra aanvulling van je woordenschat e.d. Ik heb nu ook cursisten die al jaren via gratis Spaanse les bezig zijn, maar zij geven ook aan dat ze nu eindelijk SNEL vooruit gaan, wekelijks beter worden, heel veel meer leren en ik help natuurlijk bij alle vragen en moeilijkheden en bij de uitspraak, die ik persoonlijk erg belangrijk vind.

V: Hoe gaat de betaling van de cursus en hoe lang kan ik de lessen volgen?
A: Je krijgt levenslang toegang tot de lessen. Ik maak het eigenlijk nooit mee dat iemand zijn geld terug wil, maar ik wil natuurlijk ook alleen maar mensen die graag Spaans willen leren. Dus geen probleem, ik stort zo je geld weer terug als je natuurlijk nog niet zo lang bezig bent.

V: Ontvang ik een certificaat na afloop van de cursus?
A: 
Tijdens de cursus, na elke 12 lessen ontvang je een toets. Op deze manier kun je toetsen of je nog extra hulp nodig hebt. Aan het eind van de cursus mag je een examen doen als je dat wenst en kun je een certificaat behalen. Tevens doen we tijdens de cursus ook taalspelletjes, luisteroefeningen en maken we vooral veel lol in de Besloten Facebook Groep. 

Als jouw vraag nog niet beantwoord is, stuur me alsjeblieft een mailtje naar info@supergoedspaansleren.nl
Un beso Cintha

Wil je direct beginnen met Spaans leren?


Meld je dan aan op onze cursus-pagina!

Boat Harbor In Ciutadella In A Balearic Isl Spain