Wil je nog beter Spaans praten en verstaan?

Na deze leuke lessen, waarbij alles in het Spaans is, kun jij moeiteloos Spaans verstaan en praten.

Met 24 hele uitgebreide lessen (zie INHOUD onderaan) leer je Spaans praten, luisteren en schrijven. Je kunt gelijk meedoen als je werkwoorden kunnen vervoegen in het Spaans. Kun je dat nog niet, dan adviseer ik eerst de Beginners cursus: Beleef je Spaanse Leven te doen en de 3 Semi-Gevorderden Onderdelen: jouw favoriete Spaanse onderwerpen.

De cursus is volledig gericht op het moeiteloos maken van zinnen en Spaanse gesprekken voeren en verstaan. Als je wilt, dan hebben we een  Besloten Facebook Groep, hier schrijven we alles in het Spaans en praten we Spaans via audio’s of video’s. Af en toe een beetje smokkelen mag.

De 24 lessen zijn super uitgebreid (zie inhoud onderaan). Kies uit wat voor jou belangrijk is en bewaar de overige informatie voor een andere periode, want je hebt levenslang toegang tot de cursus en natuurlijk krijg je ook onze hulp.

Jij leert Snel & op een Makkelijke manier Spaans

Spaans Conversatie: DOEL – jij gaat moeiteloos Spaanse gesprekken voeren.

De lesmethode bestaat uit voornamelijk in het Spaans gesproken video’s, uiteraard bijgaand lesmateriaal en oefeningen. Jouw investering in jezelf voor de volledige cursus is € 197,- inclusief alles.

  • online Spaanse lesvideo’s op locatie
  • uitgebreid Spaans/Nederlands lesmateriaal erbij in printversie
  • aparte Besloten Facebook Groep (alles in het Spaans)
  • levenslang toegang tot de lessen en onze hulp.

Investering in jezelf – 24 lessen voor €197,- 

Dan spreek en versta je Spaans, daar heb je de rest van je leven plezier van. Doe maar mee. Wil je liever LIVE Spaanse lessen, kijk dan even hier. Un beso Cintha

Na deze 24 lessen (zie inhoud onderaan) praat en versta je Spaans.


Je hebt Levenslang toegang. En wij helpen je altijd!

Gelijk vandaag starten met de Online Spaanse Lessen

Petra Visser over Gevorderden Supergoed Spaans Praten:
Ik volg nu de Gevorderden en ik heb er zoveel plezier in! De lessen zijn kort en leerzaam en elke les heeft een super leuk filmpje. De besloten Facebook groep is handig. Hierop plaats ik mijn filmpjes, die supersnel verbeterd worden.
Mijn Spaans gaat nu met sprongen vooruit! Wil je ECHT SPAANS LEREN SPREKEN en goede zinnen leren maken dan is deze module echt een aanrader.
Petra Visser

Loes Aukes: Ik doe mee aan de Gevorderden Spaans van Cintha. Daarvoor heb ik Spaanse les gehad hier in Spanje. Wij wonen nu 3 jaar in een klein dorpje aan de Costa Blanca, zo’n 15 km landinwaarts in een mooie vallei.
Wat ik zo leuk vind is dat het erg interactief is en dat er in de besloten FB groep over een weer op- en aanmerkingen en complimenten worden gegeven aan elkaar.
Ik ben door het maken van de video’s ook vrijer en losser geworden in het praten tegen iedereen hier. Best een beetje trots op mezelf; vanmorgen een gesprek gevoerd – helemaal in het Spaans – met de schilder die ons huis gaat schilderen en alleen Spaans spreekt.

Inhoud Online Gevorderden:

De lesvideo’s zijn in het Spaans, hierdoor leer je goed naar Spaans luisteren en je kunt vaak de tekst en vertalingen meelezen.

Na deze cursus heb jij een enorme woordenschat over de belangrijkste onderwerpen in het Spaanse leven:

We gaan naar de dokter en de dierenarts en het gemeentehuis. Een verhaaltje over het weer mag natuurlijk ook niet ontbreken, want we oefenen volop gesprekken voeren, maar ook vragen stellen.

Het dagelijkse leven in en om het huis. Problemen oplossen. De belangrijkste zinnen en uitdrukkingen. En natuurlijk gaan we boodschappen doen en ook in de supermarkt zijn we.

Autopech behandelen we ook, want ook dat kan voorkomen, natuurlijk bekijken we ook prachtige landschappen en gaan we reizen en eten onderweg. Dus het hotel en de camping mag ook niet ontbreken.

Als laatste familie, vrienden en gevoelens. Werkwoorden en ook die wederkerende, tja dat hoort er nou eenmaal bij als we moeiteloos Spaans willen gaan praten.

cintha