2x per week Online Spaans praten en oefenen

Herken je dit? Je hebt best wel Spaanse kennis, maar niet elke dag de kans om te oefenen, je vragen te stellen, je kennis uit te breiden. Je wilt gewoon makkelijk Spaans praten, maar ook onder begeleiding oefenen. Je wilt gewoon hulp, maar niet te ingewikkeld. Makkelijk Spaans praten dat is het doel.

Je hebt dus enige kennis van de Spaanse taal. Anders nodig ik je van harte uit om De beginnerscursus Beleef het Spaanse Leven of de drie onderdelen van de Semi-Gevorderden te volgen. Ga naar: Beginnerscursus of naar de Semi-Gevorderden.

LIVE Gevorderden Spaanse Trainingen

 • Elke week behandelen we één Spaans thema.
 • En elke maandag Spaans conversatie
 • Dit thema krijg je LIVE & een schriftelijke lesdocument in de Besloten Facebook Groep
 • 1x LIVE in ons Online Klaslokaal, supersimpel. We helpen je.
 • 1x LIVE Spaans praten oefenen onder begeleiding
 • Basiskennis heb je nodig. Dit is een mooie en superleuke manier om beter te worden en om je Spaans bij te houden.
 • Altijd vragen stellen tijdens de LIVE trainingen via chat of pratend.
 • Besloten Facebook Groep waar we elkaar helpen.
 • Je kunt de LIVE les en het lesmateriaal ALTIJD terugkijken als je een keer verhinderd bent die week.
 • De LIVE lessen zijn op woensdagavond 19:30 – 20:00 uur via ons Online Klaslokaal.
 • LIVE Spaans conversatie is op maandagavond 19:30 – 20:00 uur via ons Online Klaslokaal.
 • Je hebt dus alleen maar internet nodig.

Als je aanmeldt dan kun je NU meedoen tot eind december 2018. De lessen die geweest zijn die kun je gewoon altijd bekijken in onze Facebook Groep. Vanaf 7 januari 2019 start de nieuwe LIVE gevorderden groep:  HIER AANMELDEN 

Superleuke LIVE Spaanse lessen via ons Online Klaslokaal!

Elke week twee LIVE Spaanse Trainingen. 1x Spaans conversatie en 1x Spaanse les via ons Online Klaslokaal.

Heel interactief. Vervolgens een oefening en in de Besloten Facebook Groep helpt iedereen elkaar.  Wij helpen je om Supergoed Spaans te spreken en natuurlijk maken we er ook een feestje van.

De investering in jezelf is € 120,- per kwartaal. Het is enorm waardevol en heel erg leuk. Doe je mee? 

Je hebt wel een basiskennis Spaans nodig. Anders adviseer ik je om eerst Beginnersursus en de Semi-Gevorderden te doen, want dan weet je alles wat je nodig hebt in de praktijk.

Dit zeggen mijn cursisten: 

Inge uit Albatera schreef:
Begin van dit jaar ben ik met de nieuwste cursus van Cintha gestart ( jaarleden super goed Spaans leren) en ben er super enthousiast over! Deze cursus is voor mensen die al redelijk Spaans spreken en de les gaat via Zoom een online klaslokaal waarbij je zelf dus echt kunt spreken en direct vragen kunt stellen. De onderwerpen zijn herhalingen, van de moeilijke dingen waar iedereen tegen aan loopt. Mega belangrijk dus… Ook kun je voor de les kletsen met je klasgenoten, in het Spaans natuurlijk. Ik leer hier erg veel van en kijk alweer uit naar de volgende les!

Willy van de Kant uit L’Escala schreef:
Ik heb mij ingeschreven bij Cintha voor cursus A en de 3 B formules. Sinds half december doet zij ook wekelijks live lessen via het Jaarabonnement die te volgen zijn via FB of Zoom. Dit doet zij samen met haar man die Spanjaard is. Ik moet zeggen dat ik nog nooit op zo een leuke en doeltreffende manier les heb gehad. Ik kijk echt wekelijks naar de super gezellige lessen uit en ik merk dat de Spaanse taal mij steeds meer eigen gaat worden. Bedankt, jullie doen het geweldig.!

Tineke Hagen Bras uit Gouda schreef:
Ik heb eerst de hele cursus gevolgd! En nu het jaarabonnement, ik vind het echt geweldig hoe leuk Cintha en Tomas het doen, alleen moet ik er zelf wat meer aandoen, maar dat ligt niet aan het les geven, dus Tomas en Cintha ga zo door!!!

Krist uit Dolores schreef:
Het jaarabonnement met de live Spaanse lessen, is echt een aanrader voor iedereen die op een snelle manier Spaans wil leren. Je kan live met mekaar communiceren, en je word verbetert op hetzelfde moment door Cintha en Tomas. Zo onthou je ook alles beter, je leert veel bij en je leert ook van anderen. Op een gezellige en toffe manier leer je zo heel snel Spaans praten met mekaar. Ik ben echt blij dat ik eraan mee doe, ik zou zeggen aan allen, geen schroom meer , maar met zijn allen naar de les. Doen!!! Want je weet niet wat je mist!

Marie-louise uit Terneuzen schreef:
Hola Cintha en Tomas. Super initiatief dat jaarabonnement. Werkt goed dat online klaslokaal. En duidelijk per onderwerp uitgelegd. Hier steek je echt wat van op!

Start direct met Gevorderden LIVE Spaanse Training

Boat Harbor In Ciutadella In A Balearic Isl Spain