Lees wat de cursisten over de cursus zeggen:

Ook Michael Pilarczyk doet mee!

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 54.82.10.219 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
68 berichten.
Tjits Tjits schreef op 21 mei 2018 om 18:10:
Ik doe mee aan de Beginners Bootcamp met ontzettend veel plezier. Ook al vind ik het soms moeilijk en mijn tijd mijn grootste vijand is...krijgt Cyntha (de gezelligste docente ooit), met haar geweldige leermethode, mij toch elke x opnieuw enthousiast!! Een heuse aanrader voor iedereen die ook maar "iets" met Spanje heeft🌞 Adios y besos Tjits
Rachel van Riet Rachel van Riet schreef op 20 mei 2018 om 14:35:
De Beginners Bootcamp van Cintha is zeker een aanrader. Binnen zeer korte tijd kun je je al redden in het Spaans. Het ontspannen presenteren geeft je plezier om ervoor te gaan En ook het herhalen iedere keer weer,waardoor het beklijft (ouderwets woord) De kracht zit in de herhaling !! En dat weet Cintha goed te brengen op een leuke manier. De moeite waard! Gracias Cintha.
Loeki Lensen Loeki Lensen schreef op 18 mei 2018 om 10:09:
Superleuk om op een gemakkelijke manier het Spaans onder de knie te krijgen Een halfuurtje per dag en geen ellenlange les De bootcamp is een aanrader je kunt het op je eigen tempo doen Ik zou zeggen ga ervoor en je spreekt in een korte tijd een mondje Spaans Heel goed Cintha deze cursus
Christa Christa schreef op 18 mei 2018 om 09:43:
Supercool, mega pittig de Bootcamp Spaans aan het doen, het is echt even doorbijten en stampen, maar de spontane filmpjes en leswijze van Cintha maken dat het wel aangenaam blijft , en hé ....Habla más despacio por favor, soy Holandesa 😉
Petra Visser Petra Visser schreef op 18 mei 2018 om 07:30:
Gevorderden Supergoed Spaans Praten Ik volg nu de Gevorderden en ik heb er zoveel plezier in! De lessen zijn kort en leerzaam en elke les heeft een super leuk filmpje. De besloten Facebook groep is handig. Hierop plaats ik mijn filmpjes, die supersnel verbeterd worden. Mijn Spaans gaat nu met sprongen vooruit! Wil je ECHT SPAANS LEREN SPREKEN en goede zinnen leren maken dan is deze module echt een aanrader. Petra Visser
Krist Mory Krist Mory uit Dolores schreef op 21 april 2018 om 15:04:
De rondreis door Extremadura met Cintha en Tomas was een topreis met geweldige mensen. We hebben veel mooie steden gezien, het was waanzinnig mooi! Een toffe groep van mensen, er ging geen dag voorbij dat we het niet uitschaterden van plezier met mekaar. Een reis om nooit te vergeten en zeker een aanrader voor iedereen! Het was toppie!!!
Tilleke Tilleke schreef op 19 april 2018 om 16:30:
Spaans in de Praktijk Rondreis: De reis was supercool om de woorden van Cintha te gebruiken. Wat hebben we veel gezien. Prachtige natuur, prachtige steden, honderden roofvogels. En niet te vergeten de voor Extremadura zo karakteristieke ooievaars.De reis was mede door de organisatie van Tomas en Cintha en door hun flexibiliteit echt een enorme ervaring. And last but not least, wat hebben we toch gelachen. Tot tranen en buikpijn aan toe.Echt jongens dank voor jullie inzet en 't plezier. Besos Rudo & Tilleke
Els Spelde Els Spelde uit Almere schreef op 13 februari 2018 om 18:39:
LIVE Spaanse Trainingen: supergoedspaansleren.Elke week online en via FB een half uur Spaanse les van Cintha is ontzettend leuk en leerzaam. Bovendien kun je 3 x per week meedoen voor hetzelfde geld. Dus elke week veel herhaling.Ikzelf heb ook al de A- en B-cursus afgerond en ga binnenkort de C-cursus doen. Ik woon in Nederland maar verblijf gedurende de lente en zomer 6 maanden in Spanje.Tijdens mijn verblijf in Spanje ga ik ook nog met Cintha en Tomás een rondreis door Extremadura maken. Supercool zou Cintha zeggen. En dat is zeker wat ik ook geloof.Meer van Spanje leren kennen en de taal spreken tussen de Spanjaarden. Dat is mijn doel. En ik ben er zeker van dat deelnemen aan de cursussen van Cintha hieraan zullen bijdragen.Mochten mensen deze review lezen. Twijfel niet langer. Geef je op. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Saludos, Els Spelde.
Anja Anja uit Wateringen schreef op 13 februari 2018 om 15:12:
LIVE Spaanse Trainingen: Ik heb al diverse cursussen Spaans gevolgd en tot nu toe zonder al te veel resultaat. Maar door de lessen van supergoed Spaans leren bij Cintha gaat het beter! Het is ongedwongen en door de herhalingen is het makkelijk te volgen
Boschmans Emiel Boschmans Emiel uit Herentals schreef op 13 februari 2018 om 12:27:
Cursus A - Beleef het Spaanse Leven. Ik ben ongeveer een tweetal weken bezig met de A cursus van Cintha en ben blij verrast dat er zoveel dingen blijven hangen.Ik studeer namelijk niet zoveel en toch gaat het vlotjes. Ben gisteren naar de kapper geweest en kon al in het Spaans zeggen hoe ik het wilde.Ik heb er met deze lesmethode een heel goed oog op dat Spaans praten me ook echt gaat lukken.
Corrie Corrie uit Den Bosch schreef op 13 februari 2018 om 11:07:
Sinds ik bij cintha les heb en zeker een jaar Spaans , dan blijf je het oefenen , dat moest iedereen doen Het is duidelijk en zeker betaalbaar. Ik heb dat ze het lang blijf doen ,Cintha bedankt en ook Tomas
Inge Inge uit Albatera schreef op 13 februari 2018 om 09:09:
LIVE Spaanse Trainingen: Begin van dit jaar ben ik met de nieuwste cursus van Cintha gestart en ben er super enthousiast over! Deze cursus is voor mensen die al redelijk Spaans spreken en de les gaat via Zoom een online klaslokaal waarbij je zelf dus echt kunt spreken en direct vragen kunt stellen. De onderwerpen zijn herhalingen, van de moeilijke dingen waar iedereen tegen aan loopt. Mega belangrijk dus... Ook kun je voor de les kletsen met je klasgenoten, in het Spaans natuurlijk. Ik leer hier erg veel van en kijk alweer uit naar de volgende les! 👍 Inge
Willy van de Kant Willy van de Kant uit L’Escala schreef op 12 februari 2018 om 23:00:
Ik heb mij ingeschreven bij Cintha voor de Beginners en Semi-Gevorderden Spaans.Sinds half december doet zij ook wekelijks live lessen via de LIVE Spaanse Trainingen die te volgen zijn via FB of Zoom. Ik moet zeggen dat ik nog nooit op zo een leuke en doeltreffende manier les heb gehad.Ik kijk echt wekelijks naar de super gezellige lessen uit en ik merk dat de Spaanse taal mij steeds meer eigen gaat worden. Bedankt, jullie doen het geweldig.!
Tineke Hagen Bras Tineke Hagen Bras uit Gouda schreef op 12 februari 2018 om 21:00:
Ik heb eerst de hele cursus gevolgd (cursus A & B modules)! En nu het jaarabonnement, ik vind het echt geweldig hoe leuk Cintha en Tomas het doen. Ga zo door!!!
Krist Krist uit Dolores schreef op 12 februari 2018 om 20:58:
LIVE Spaanse lessen, is echt een aanrader voor iedereen die op een snelle manier Spaans wil leren.Je kan live met mekaar communiceren, en je word verbetert op hetzelfde moment door Cintha en Tomas.Zo onthou je ook alles beter, je leert veel bij en je leert ook van anderen. Op een gezellige en toffe manier leer je zo heel snel Spaans praten met mekaar.Ik ben echt blij dat ik eraan mee doe, ik zou zeggen aan allen, geen schroom meer , maar met zijn allen naar de les. Doen!!! Want je weet niet wat je mist !
Marie-louise Marie-louise uit Terneuzen schreef op 12 februari 2018 om 20:30:
Hola Cintha en Tomas. Super initiatief de LIVE Spaanse Trainingen. Werkt goed dat online klaslokaal. En duidelijk per onderwerp uitgelegd. Hier steek je echt wat van op!
Mireille Biesmans Mireille Biesmans uit Beringen schreef op 12 februari 2018 om 20:26:
Fijne toffe aanvulling op de A of B cursus je leert er nog altijd vancbij en dit door de toffe en eenvoudige uitleg van Cintha en TomasAlles ook goed uitgelegd via het lesdocument die je de dag ervoor krijgt via de besloten Facebook groep Ben er ingestapt en nog geen minuut spijt van gehad
de coster danny de coster danny uit westerlo schreef op 16 november 2017 om 09:56:
Cursus A: sind augustus werk ik met deze cursus en vind het een van de eenvoudigste en snelste manieren om Spaans te leren ik raad het iedereen aan om het eens te proberen.
Carine Cool Carine Cool uit Stekene / België schreef op 14 november 2017 om 15:25:
Ik vind de cursus superleuk vooral omdat het lekker praktijk is met de video’s en niet enkel de grammatica ,ook leuk zijn altijd de locaties van opname ??zo en hierbij hoop ik de app te kunnen installeren ??
Ilona de Roover Ilona de Roover uit Hulst schreef op 14 november 2017 om 14:45:
Cursus A - Ben eindelijk begonnen met de eerste 4 lessen, eerst alles even af luisteren en wordt al helemaal vrolijk op de manier dit gebracht wordt haha. Geweldig hoe je kids ook zo leuk mee doen.