Lees wat de cursisten over de cursus zeggen:

Ook Michael Pilarczyk doet mee!

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.166.146.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
61 berichten.
Els Spelde Els Spelde uit Almere schreef op 13 februari 2018 om 18:39:
Een review schrijven voor het jaarabonnement van supergoedspaansleren is easy. Elke week online en via FB een half uur Spaanse les van Cintha is ontzettend leuk en leerzaam. Bovendien kun je 3 x per week meedoen voor hetzelfde geld. Dus elke week veel herhaling. Ikzelf heb ook al de A- en B-cursus afgerond en ga binnenkort de C-cursus doen. Ik woon in Nederland maar verblijf gedurende de lente en zomer 6 maanden in Spanje. Tijdens mijn verblijf in Spanje ga ik ook nog met Cintha en Tomás een rondreis door Extremadura maken. Supercool zou Cintha zeggen. En dat is zeker wat ik ook geloof. Meer van Spanje leren kennen en de taal spreken tussen de Spanjaarden. Dat is mijn doel. En ik ben er zeker van dat deelnemen aan de cursussen van Cintha hieraan zullen bijdragen. Mochten mensen deze review lezen. Twijfel niet langer. Geef je op. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Saludos, Els Spelde.
Anja Anja uit Wateringen schreef op 13 februari 2018 om 15:12:
Ik heb al diverse cursussen Spaans gevolgd en tot nu toe zonder al te veel resultaat. Maar door de lessen van supergoed Spaans leren bij Cintha gaat het beter! Het is ongedwongen en door de herhalingen is het makkelijk te volgen
Boschmans Emiel Boschmans Emiel uit Herentals schreef op 13 februari 2018 om 12:27:
Ik ben ongeveer een tweetal weken bezig met de A cursus van Cintha en ben blij verrast dat er zoveel dingen blijven hangen. Ik studeer namelijk niet zoveel en toch gaat het vlotjes. Ben gisteren naar de kapper geweest en kon al in het Spaans zeggen hoe ik het wilde. Ik heb er met deze lesmethode een heel goed oog op dat Spaans praten me ook echt gaat lukken.
Corrie Corrie uit Den Bosch schreef op 13 februari 2018 om 11:07:
Sinds ik bij cintha les heb en zeker een jaar Spaans , dan blijf je het oefenen , dat moest iedereen doen Het is duidelijk en zeker betaalbaar. Ik heb dat ze het lang blijf doen ,Cintha bedankt en ook Tomas
Inge Inge uit Albatera schreef op 13 februari 2018 om 09:09:
Begin van dit jaar ben ik met de nieuwste cursus van Cintha gestart ( jaarleden super goed Spaans leren) en ben er super enthousiast over! Deze cursus is voor mensen die al redelijk Spaans spreken en de les gaat via Zoom een online klaslokaal waarbij je zelf dus echt kunt spreken en direct vragen kunt stellen. De onderwerpen zijn herhalingen, van de moeilijke dingen waar iedereen tegen aan loopt. Mega belangrijk dus... Ook kun je voor de les kletsen met je klasgenoten, in het Spaans natuurlijk. Ik leer hier erg veel van en kijk alweer uit naar de volgende les! 👍 Inge
Willy van de Kant Willy van de Kant uit L’Escala schreef op 12 februari 2018 om 23:00:
Ik heb mij ingeschreven bij Cintha voor cursus A en de 3 B formules. Sinds half december doet zij ook wekelijks live lessen via het Jaarabonnement die te volgen zijn via FB of Zoom. Dit doet zij samen met haar man die Spanjaard is. Ik moet zeggen dat ik nog nooit op zo een leuke en doeltreffende manier les heb gehad. Ik kijk echt wekelijks naar de super gezellige lessen uit en ik merk dat de Spaanse taal mij steeds meer eigen gaat worden. Bedankt, jullie doen het geweldig.!
Tineke Hagen Bras Tineke Hagen Bras uit Gouda schreef op 12 februari 2018 om 21:00:
Ik heb eerst de hele cursus gevolgd! En nu het jaarabonnement, ik vind het echt geweldig hoe leuk Cintha en Tomas het doen, alleen moet ik er zelf wat meer aandoen, maar dat ligt niet aan het les geven, dus Tomas en Cintha ga zo door!!!
Krist Krist uit Dolores schreef op 12 februari 2018 om 20:58:
Het jaarabonnement met de live Spaanse lessen, is echt een aanrader voor iedereen die op een snelle manier Spaans wil leren. Je kan live met mekaar communiceren, en je word verbetert op hetzelfde moment door Cintha en Tomas. Zo onthou je ook alles beter, je leert veel bij en je leert ook van anderen. Op een gezellige en toffe manier leer je zo heel snel Spaans praten met mekaar. Ik ben echt blij dat ik eraan mee doe, ik zou zeggen aan allen, geen schroom meer , maar met zijn allen naar de les. Doen!!! Want je weet niet wat je mist !
Marie-louise Marie-louise uit Terneuzen schreef op 12 februari 2018 om 20:30:
Hola Cintha en Tomas. Super initiatief dat jaarabonnement. Werkt goed dat online klaslokaal. En duidelijk per onderwerp uitgelegd. Hier steek je echt wat van op!
Mireille Biesmans Mireille Biesmans uit Beringen schreef op 12 februari 2018 om 20:26:
Fijne toffe aanvulling op de A of B cursus je leert er nog altijd vancbij en dit door de toffe en eenvoudige uitleg van Cintha en Tomas Alles ook goed uitgelegd via het lesdocument die je de dag ervoor krijgt via de besloten Facebook groep Ben er ingestapt en nog geen minuut spijt van gehad
de coster danny de coster danny uit westerlo schreef op 16 november 2017 om 09:56:
sind augustus werk ik met deze cursus en hopelijk in de nabije toekomst iets intensiever ,vind het een van de eenvoudigste en snelste manieren om Spaans te leren ik raad het iedereen aan om het eens te proberen.
Carine Cool Carine Cool uit Stekene / België schreef op 14 november 2017 om 15:25:
Ik vind de cursus superleuk vooral omdat het lekker praktijk is met de video’s en niet enkel de grammatica ,ook leuk zijn altijd de locaties van opname ??zo en hierbij hoop ik de app te kunnen installeren ??
Ilona de Roover Ilona de Roover uit Hulst schreef op 14 november 2017 om 14:45:
Ben eindelijk begonnen met de eerste 4 lessen, eerst alles even af luisteren en wordt al helemaal vrolijk op de manier dit gebracht wordt haha. Geweldig hoe je kids ook zo leuk mee doen.
Annelieke Annelieke uit Hoek van holland schreef op 12 september 2017 om 09:55:
Via een collega ben ik in contact met Cintha van www.supergoedspaansleren.nl gekomen. Ze had toen een gratis challenge red jezelf in het Spaans binnen 1 week. Ik heb me hiervoor gelijk ingeschreven en kan na een week: Hablo un pocco de Español. Het alfabet, tellen en handige zinnetjes zijn aan bod gekomen. Haar les methode is ideaal omdat je geen boeken nodig hebt en op het moment dat het jou schikt kan leren. Ze werkt met een ‘ficha’ waarin de Spaanse woorden, de uitspraak en de vertaling staan. Deze neem je eerst door en daarna kijk je een filmpje waarin zij samen met een echte Spaanse of Spanjaard de les doorneemt en daarna heb je nog wat opdrachten en woordspelletjes. Super leuk. Ik heb me na die week gelijk ingeschreven voor de A en B cursus. Deze heb ik inmiddels ook met succes afgerond. Ik vond het super leuk en erg leerzaam. Ik kan deze methode iedereen aanraden. Ik ga ook nog voor de C cursus. Adiós todos
Frank Frank uit Delft schreef op 11 juli 2017 om 20:55:
Hola Cintha, Superbedankt voor de toffe lessen, het lachen en de persoonlijke coaching via Skype. Nooit gedacht dat ik in zo'n korte tijd zou leren om Spaans te spreken. Gracias, gracias! Frank
Yola Yola uit Deurne schreef op 6 juli 2017 om 19:07:
Hallo iedereen , Ik wou even zeggen dat je de lessen van Cintha gewoon moet doen ! Je zal er geen spijt van hebben , en je na een tijdje zal je je afvragen hoe ze het allemaal voor elkaar krijgt . De lessen zijn supermakkelijk te begrijpen , je leert het zo snel . Je kan altijd bij Cintha terecht met je vragen , en krijgt heel snel antwoord! Komt er nog bij dat ze steeds goedgezind is, en altijd klaar staat om te helpen ! Superleuk om te doen , en eigenlijk best verslavend . Probeer het gewoon en voor je het weet , spreek je beter spaans dan dat je ooit gedacht zou hebben !!
Michiel van Turnhout Michiel van Turnhout uit San Juan de los terreros schreef op 21 mei 2017 om 12:28:
Na 25 jaar bezig te zijn geweest met Spaans leren en proberen iets in mijn hoofd op te slaan eindelijk een manier gevonden die mij de voldoening geeft dat ik vooruit kom. door mijn slechte geheugen valt dat zeker niet mee maar met de hulp van mijn echtgenoot en van Cintha maak ik toch redelijke vorderingen. Door persoonlijke omstandigheden heb ik nu even een dreun gekregen en zodoende staat alles op een laag vuurtje, maar met de motivatie van Cintha kom ik er wel weer doorheen om mijn grote wens goed Spaans spreken lezen en schrijven waar te maken.
Loes Aukes Loes Aukes uit LLiber (Allicante) schreef op 18 mei 2017 om 18:48:
Sinds half januari volg ik de conversatiecursus van Cintha. Leuk initiatief van Cintha om dit aan te bieden aan mensen die al wat Spaanse lessen hebben gevolgd maar nog wat schromen om de Spaanse taal in de praktijk te brengen. Dit heb ik nog bij geen enkele aanbieder van Spaanse cursussen via internet gezien. In het begin vond ik het best lastig om video's te maken, maar na een paar keer lukte dat al heel aardig. En.....een praatje houden gaat daardoor ook al veel beter. Ik heb het geluk dat ik in Spanje woon sinds 3 jaar dus ik heb dagelijks de mogelijkheid om dat praatje te houden. Door deze conversatiecursus ben ik ook niet meer bang om dat praatje aan te gaan. Joepie!!! Het lukte echt om de afgelopen 3 dagen met de Spaanse mannen die ons huis kwamen schilderen te overleggen en zomaar allerlei dingen in het Spaans te vragen. En dat heb ik toch echt aan deze cursus te danken. Mensen die een cursus zoeken die ze een stap verder kunnen brengen kan ik het aanraden. Cintha laat je op zo'n leuke manier kennis maken met de taal dat je vanzelf enthousiast gaat worden om meer te willen.
Michael Pilarczyk Michael Pilarczyk uit Ibiza schreef op 17 mei 2017 om 18:18:
Disfrutar de la vida. Die zin en de betekenis ervan leerde ik kort nadat ik met mijn boot aanmeerde aan de Spaanse Noordkust. Genieten van het leven. Maandenlang zeilde met ik rondom Spanje en de Balearen. In kleine havenplaatsjes aan zee sprak vrijwel niemand Engels. Voor mij was het dus nodig om me verstaanbaar te maken en vooral ook om de taal te leren begrijpen. Had ik toen maar gebruik kunnen maken van deze online cursus. Ik had verbinding kunnen maken met zoveel lieve en aardige mensen. Vanaf het moment dat ik voor langere tijd in Barcelona ging verblijven, tussen veel Nederlanders en Engelstalige Spanjaarden, werd de noodzaak minder om te leren. En dat is jammer, want juist talenkennis kan je zoveel verder brengen in deze wereld. Letterlijk! Gelukkig ontmoette ik Cintha via ons online programma en zo kwam ik in contact met deze geweldige cursus Spaans Leren. Vooral de toegankelijkheid en de eenvoud van Cintha spreken me aan. En het werkt super! Aangezien ik veel tijd verblijf op Ibiza is er nu écht noodzaak om meer en meer de Spaans te leren spreken. Ik volg verschillende lessen en doe geregeld een Skype coaching. Dat is een waardevolle aanvulling om vragen te stellen waar ik af en toe in de praktijk even net niet helemaal juist weet hoe of wat ik moet zeggen. Deze cursus is leuk en handig als je op vakantie gaat naar Spanje en je kunt je in de basis verstaanbaar maken. En zeker als je de taal écht wilt leren is dit een praktische eerste stap.
Marianne van der Klooster Marianne van der Klooster uit La Nucia schreef op 17 mei 2017 om 17:42:
Ik kijk elke keer weer uit naar een nieuwe les. De lessen zijn duidelijk, leuk en overzichtelijk! Ik vind het heerlijk dat ik alles in mijn eigen tijd kan doen. Ik hoop dat Cintha reisjes gaat organiseren, waardoor ik ondergedompeld wordt in alleen maar Spaans!