Een supergezellige week privéles in Spanje!

Je hebt een aantal dagen over en je wilt heel Snel en Makkelijk Spaans leren. Dan kom je naar ons dorp, je kunt je daar echt alleen maar verstaanbaar maken in het Spaans, want er spreekt niemand Engels. Een echte Spaanse belevenis.
Na 7 dagen kun jij een gesprek voeren en van alles regelen in het Spaans. Gegarandeerd succes. Ik geef je wel van te voren wat taken zodat we bergen gaan verzetten als jij hier bent.

En in één week leer je:

 • een gesprek voeren in 4 eenvoudige tijden;
 • hoe je altijd iedereen te woord kunt staan in het Spaans;
 • de belangrijkste Spaanse zinnen;
 • wat voor jou persoonlijk belangrijk is om te weten in het Spaans.

Ik geef ook absoluut de garantie dat jij Spaans leert, als jij je inzet uiteraard

Wat is er nou mooier dan Spaans te leren ín Spanje!
Superleuk tussen de Spanjaarden in Extremadura.

Wil je snel Spaans leren tussen de Spanjaarden, dan kom je 7 dagen of langer of korter naar Los Guadalperales – Extremadura.

 • Per dag heb je minimaal 4 uur les. Alles in overleg, want het is privéles. Wil je liever Spaans leren tijdens het bezoeken van schitterende steden en natuurgebieden hier in de omgeving, dat kan ook. Je brengt het geleerde Spaans gelijk in de praktijk, middels opdrachten. Hoe leuk is dat? En denk maar niet dat je vragen kunt stellen in het Engels. Ze gaan je hier in het dorp echt niet begrijpen. Dus je moet wel in het Spaans. Je leert heel effectief Spaans op een leuke manier.

Wat krijg je allemaal van mij:

 1. Alles wat je nodig hebt om snel & makkelijk Spaans te leren;
 2. Lijst van 52 belangrijkste (vervoegde) Spaanse werkwoorden;
 3. Lijst met 500 belangrijkste woorden;
 4. Overzicht van de belangrijkste Spaanse zinnen;
 5. hardcopy e-book les 1 tm 72;
 6. online 72 lessen met levenslang toegang t.w.v. € 494,- (inclusief oefeningen, lesvideo’s, toetsen, examen, certificaat als je het examen haalt, luisterspellen, lesmateriaal)
 7. Minimaal 28 uur Privéles;
 8. Jouw persoonlijke les op maat;
 • Investering in jezelf om in 7 dagen Spaans te leren tussen de Spanjaarden: vanaf € 1.997,- incl. 28 uur Spaans Privéles / lesmateriaal met eigen onderwerpen / dagelijks uitgebreid 3-gangen lunch. Kom je met meerdere personen dan graag even een offerte opvragen via info@supergoedspaansleren.nl
 • Heb je andere (zakelijke) wensen? Alles is bespreekbaar, want het is tenslotte privéles Spaans speciaal voor jou.

Unieke taalreis in het prachtige Extremadura!

Een unieke ervaring!

Niet alleen de lesmethode is uniek, maar dit is ook een uitgesproken kans om de prachtige streek Extremadura te ontdekken én supersnel Spaans te leren onder de Spaanse zon! Heerlijk genieten van tapas y cervezas en Spaans praten met je persoonlijke Spaanse coach erbij

Je leert ALLES wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk!

Wil je VANDAAG beginnen met Spaans!