Ik ga mensen leren het Spaanse leven te beleven! En het werkt.

In de zomer van 2015 gingen wij in Spanje wonen. De kinderen spraken nog geen woord Spaans. Zij hadden hetzelfde probleem als ik 21 jaar geleden. Door de praktijk leerden de kinderen ook supersnel Spaans. En dat gun ik iedereen, dus maakte ik een unieke, supergoede lesmethode, waarmee je snel & makkelijk Spaans leert en geschikt is voor iedereen!

Helemaal gebaseerd op de praktijk en ook op het feit zoals ik 21 jaar geleden Spaans heb geleerd. De unieke supercomplete cursus met hart en ziel en vanuit mijn passie en als ervaringsdeskundige gemaakt voor jou.

Volledig gericht op wat je in de praktijk nodig hebt. Elke situatie waarin ik mij bevond in Spanje en ik dacht, hé dat is belangrijk, dat gebruik ik vaak dat moet in de cursus en dan maakte ik een Spaans/Nederlandse lesvideo, lesmateriaal (met uitspraak), en alle hulpmiddelen die je nodig hebt om snel Spaans te leren. Je doet de cursus heerlijk in je eigen tijd, online, relaxed, en als je wilt met onze hele gezellige Facebook Groep. Dat mag je natuurlijk zelf bepalen. We helpen elkaar en daar gaan we ook Spaans praten. Je leert alleen maar wat je in de praktijk nodig hebt en dat op een leuke manier.

Je hebt niet eens door dat je heel intensief Spaans aan het leren bent. Want je kijkt en luistert naar leuke Spaans/Nederlandse video’s vanuit ons Spaanse dorpje. Je leest het Spaans in ons supergoede lesmateriaal, met ook de uitspraak erbij, je schrijft Spaans en je praat Spaans. Je herhaalt alles dus heel veel, maar op een leuke manier en daarom leer je heel erg snel Spaans.

Met de continue hulp van ons, je medecursisten in de Facebook-groep en levenslang toegang tot de lessen, leer je absoluut Supergoed Spaans.

BEGIN NU MET SPAANS LEREN!

Probeer onze unieke lesmethode uit en meld je aan voor de gratis Spaanse lessen!

cinthaytomas