Heb je een Spaanse basis, maar lukt het nog niet om een gesprek te voeren?

Dan heb ik de oplossing voor jou. Over 2 maanden lukt het je wel.

Spaanse woordjes zeggen lukt wel, maar een zin maken in het Spaans daar heb je hulp bij nodig. Hoe cool is het als je met de 3 onderdelen – Semi Gevorderden Spaans – je kennis verbreed, je op een makkelijke manier Spaanse zinnen leert maken. En je niet gaat verdwalen in de Spaanse grammatica. De exacte inhoud vindt je onderaan deze pagina.

Met de Semi-Gevorderden weet jij ALLES wat je nodig hebt  in 2 maanden en kun jij gezellig kletsen in het Spaans. Makkelijk Spaanse zinnen maken. Gewoon alles regelen in het Spaans wat je nodig hebt.


  • Voor jou heb ik Semi Gevorderden – onderdeel: Spaanse Grammatica – leukere lessen ga je nergens vinden.
  • Semi Gevorderden – onderdeel: – Heerlijk Wonen & Werken in het Spaans.
  • Semi Gevorderden – onderdeel: – Genieten van Spaans Vakantie gevoel.

De Semi Gevorderden – onderdelen: bestaan elk uit 15 lessen en 3 bonuslessen. (Welke lessen dat precies zijn zie je onderaan deze pagina.) Na de 3 Semi Gevorderden onderdelen weet je werkelijk ALLES wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk. Want elke situatie die ik hier tegenkwam in Spanje daar heb ik een uitgebreide supergoede videoles & lesmateriaal van gemaakt.

Je weet dus alles wat je moet weten over de Spaanse grammatica, wonen en werken in het Spaans en/of alles wat je wilt zeggen als je op vakantie bent in een Spaanstalig land.

Wil je LIVE Spaanse Lessen erbij en gegarandeerd ALLES leren wat je in de Spaanse praktijk nodig hebt. Meer informatie op https://www.supergoedspaansleren.nl/live-spaanse-lessen-bij-de-online-cursus/

Jij leert gegarandeerd Snel & Makkelijke op een unieke manier Spaans

wonen
grammatica
werken
tapas

Doe het Semi Gevorderden Onderdeel die je leuk vindt of doe ze alle 3!

De investering in jezelf per onderdeel is € 87,- en wanneer je ze alle 3 doet, krijg je de 3e voor de helft van de prijs!

 

Je krijgt ook nog hulp erbij, levenslang toegang en ook alle updates.

Alles wat je met mijn Online Spaanse lessen (beginners & semi-gevorderden) leert 3 jaar klassikaal Spaans. Het verschil is dat jij met mijn Spaanse lessen in 6 maanden Spaans leert.

Je kunt deze Online lessen volgen in je eigen tempo en eigen omgeving, maar wel met persoonlijke hulp! Het enige wat je nodig hebt is internet.

10 minuten Spaans leren per dag en je weet alles wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk in 2 maanden.

Doe je mee?

Als je wilt dan plaats je video’s van jezelf met je Spaanse uitspraak in de besloten Facebook Groep. Op die manier leer je namelijk heel goed Spaans spreken. Hardop thuis oefenen is natuurlijk ook prima, alleen kunnen we je dan niet helpen met de uitspraak.

In onze besloten groep hebben we allemaal hetzelfde doel en helpen wij elkaar. De bedoeling is ook dat je fouten maakt, want daar leer je toch alleen maar van. En je zult zien hoe lief iedereen altijd reageert op de video’s.

Je leert ALLES wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk 

Joehoe ik ga vandaag starten en makkelijk Spaans leren

Meningen van cursisten:


Willy Duvalois:
Nu ik twee cursussen bij Cintha heb voltooid, durf ik te zeggen dat ik Spaans spreek. Ondanks ik al vijf jaar aan de Costa Dorada in Spanje woon, wilde het maar niet lukken. En dit terwijl ik een kletskous ben, en me graag in (Spaanse) discussies meng. Nu kan niemand meer hier in Catalunya om mij heen. Dankzij Cintha. Haar leerwijze houd je bij de les. Je blijft gemotiveerd en … je hebt nog plezier ook! Es la verdad!

Lineke: Deze cursus heeft een goede opbouw, je kunt op je eigen tijd de cursus volgen. Cintha brengt de lessen heel enthousiast, de video’s per les zijn leuk en leerzaam, leuk is ook dat er meer verteld wordt over de omgeving. De besloten facebook groep is een leuk initiatief, waar iedereen lief is en elkaar stimuleert. Ook een pluspunt is, dat je de cursus kunt blijven bekijken en de lessen kunt blijven herhalen. Super Cintha ga zo door. Beso Lineke

Jean Paul de Clerck: Ik ben net klaar met mijn eerste les Semi Gevorderden. positief en negatief. Ik ben blij dat ik voor deze cursus heb gekozen In deze cursus zit veel liefde, alles wordt op een positieve manier voorgesteld. Zal nog een paar keer video bekijken, omdat het zo aangenaam is om het te bekijken. Je raakt er niet op uitgekeken. Doe zo verder. Jp. Muchos besos


Ingrid Bodde – Krefeld (Duitsland)
Graag wil ik mijn mening uiten over de online cursus supergoed Spaans leren van Cintha van Marrewijk. Haar bedrijf was voor Cintha een droom. Een droom die werkelijkheid is geworden. Tot ons geluk. Want door de droom van Cintha zijn er ook voor vele anderen de droom uitgekomen Spaans te kunnen spreken. In oktober 2016 kon ik nog geen woord Spaans. Nu kan ik het al lezen en schrijven, ongelooflijk maar waar. Dat is volgens mij alleen maar mogelijk door zo’n lerares als Cintha. Zo vrolijk en zo enthousiast zoals zij is heb ik nog nooit een leraar gehad. Ze is een steun in de rug als je even in een dipje zit. Deze cursus kan ik iedereen aanraden, jong en oud. Na deze cursus ga ik Zeker verder bij Cintha want zoveel plezier heb ik nog nooit gehad bij het leren. Dus dromen zijn geen bedrog, Cintha is het bewijs.

De inhoud van de 3 Semi-Gevorderden Onderdelen:

Onderdeel Grammatica: leukere lessen ga je niet vinden. Leer je uiteraard de grammatica die je nodig hebt. Je hebt namelijk in elke zin een werkwoord, dus kennis van grammatica is zeker nodig.

Je leert in dit Grammatica onderdeel: Hoe zeg ik makkelijk de toekomende tijd, gebruik ik eenvoudig de verleden tijd. En natuurlijk de tegenwoordige tijd. Verder de-aan-het-doen-zijn-tijd. Maar alles zo duidelijk mogelijk met lesvideo, lesdocument, oefeningen en natuurlijk toetsen en herhalingen.

Natuurlijk leer je wat je verder nodig hebt in de Spaanse praktijk, voorzetsels, bijwoorden. Maar vooral hoe maak ik zo eenvoudig mogelijk mooie correcte Spaanse zinnen.

In dit onderdeel: Heerlijk Wonen & Werken in het Spaans leer je natuurlijk vooral wat je nodig hebt op dat gebied. Bijvoorbeeld over het huis & de tuin, beroepen & de handel, dieren, naar de dokter gaan. Huren, delen van de stad en Spaanse gebaren & uitdrukkingen.

In dit onderdeel: Genieten van Spaans vakantiegevoel leer je wat vooral te maken heeft met de vakantie. Je leert over landen, uitgaan, hulp vragen. Strand & zwembad want daar maken we natuurlijk ook volop gebruik van. Een gesprek in de bar, naar de bank gaan en het pinautomaat. De belangrijkste zinnen zodat je altijd antwoord kunt geven. En van alles over in de stad.

Met de Beginnerscursus & de drie Semi-Gevorderden Onderdelen heb je ALLES wat je nodig hebt in de praktijk. Natuurlijk levenslang toegang, altijd alle updates en we helpen je altijd.